home

15 mei 2024 - Een tijd om te leven

15 presenteer ik in mijn examen mijn werk "Een tijd om te leven". Dit werk gaat over het Bijbelboek Prediker en over mijn zoektocht door het leven. Het gaat over de schoonheid die gevonden wordt in de donkerte. Over alle goede dingen die meekomen in de moeite. Over het leven dan nooit zonder hoop is.

Nieuwsgierig? Kijk op de pagina over het project Een tijd om te leven

30 april 2024 - Mailing en nieuwsbrief

Mijn eerste mailing is er uit met een introductie en uitnodiging voor mijn examenexpositie! Mocht je vaker mail van mij willen krijgen, dan kan je hier inschrijven op mijn nieuwsbrief

7 september 2023 en 23 september 2023 - Expositie buurthuis Alandsbeek

In de maand september hangt werk van mij in het buurthuis van Alandsbeek. 7 en 23 september 2023 ben ik zelf op lokatie aanwezig. Wat dan de plannen zijn? Be there!

26 augstus 2023 - Alandsbeker

I am published! Ja, ja! Mijn foto staat op de voorpagina van de Alandsbeker. Met het thema "Verscholen in het groen", vertolk ik mijn eerste ervaringen met de wijk. Waarom we verliefd zijn geworden op deze plek. Om hier te gaan wonen.

Alandsbeek, buurt verscholen in het groen..

17 maart 2021 - Feature by Noorderlicht

Sooo cool! Noorderlicht heeft een foto van mij geplaatst op hun feed op Instagram! Heel tof! Ik had de foto ingestuurd voor de Open Student Call 2021 van Noorderlicht. Dit is een fotofestival speciaal voor studenten aan een fotografieopleiding.

De website van Noorderlicht.

12 maart 2021 - Nieuwe website is live!

Top dat je hier ben aanbeland! Dit is mijn nieuwe website. Na lang wikken en wegen en daarna met het nodige constructiewerk, is nu mijn nieuwe website live gegaan. Op mijn website kun je een selectie foto's bekijken. Bij "Over mij" kun je informatie vinden over mij als fotograaf en over mijn drijfveren om te fotograferen. Dit zal in de komende tijden verder worden uitgebreid.

Op mijn site vind je nog geen tarieven. Neem gerust contact op wat de mogelijkheden zijn en wat het kostenplaatje in dat geval zal worden. Mijn contactgegevens staan op de pagina "Informatie".

Links vind je een aantal fotogallerijen. Ook dit is een eerste opzet. In de komende tijd zullen deze flink worden ontwikkeld en van nieuw materiaal worden voorzien.